Varför Zomna?

När du letar efter en bäddmadrass om verkligen kommer att passa dina behov så är det inte alltid så lätt att hitta den återförsäljare som kommer att erbjuda dig den bästa madrassen till det billigaste priset. Idag så säger nästan varje företag att de har det bästa erbjudandet och madrasser av högsta kvalitet så varför ska du egentligen välja att handla hos Zomna?

Om du bestämmer dig för att handla tryckavlastande madrasser av Zomna så kan du alltid räkna med att du kommer få bäddmadrasser av hög kvalitet till ett lågt pris. När du väljer dessa madrasser så behöver du aldrig betala ett högt pris för kvalitén eftersom Zomna har tagit bort alla onödiga mellanhänder som ofta skapar ett högre pris. Tack vare deras unika vattenbaserade tillverkningsmetod så kan Zomna också erbjuda dig som kund bäddmadrasser som är tillverkade helt utan kemiska lösningsmedel. Detta är fortfarande väldigt ovanligt för de tillverkare som gör madrasser av viskoelastiskt skum, men om du köper en bäddmadrass av Zomna så kan du känna dig säker på att du inte utsätter dig själv för ohälsosamma kemiska lösningsmedel. Denna 100 % vattenbaserade tillverkningsmetod som Zomna använder sig av är självklart inte bara bra för dig utan också otroligt skonsam mot miljön.

Väljer du att köpa hem din nya bäddmadrass från Zomna så kommer du få en madrass som är individuellt formgjuten av viskoelastisk skum, också kallat för ”memory foam”. Detta material är designat för att verkligen forma sig efter din kropp och detta gör att du alltid kommer att få en behagligare sömn. En formgjuten madrass hjälper till att neutralisera alla dina tryckpunkter vilket i sin tur leder till att dina muskler slappnar av och det kommer också att hjälpa din blodcirkulation.

Zomna har byggt upp ett väldigt bra rykte ibland sina kunder mycket tack vare den höga kvalitén på deras bäddmadrasser och det låga pris som de erbjuder. Nästan alla kunder som använder sig av Zomna blir nöjda med sitt köp, så varför skulle du inte välja denna återförsäljare när du behöver en ny madrass?

Om du fortfarande inte är säker på att Zomna är det rätta valet för dig så kanske du blir övertygad när du kan läsa mer om de garantier som de erbjuder dig som kund. Om du väljer att köpa din nya bäddmadrass hos Zomna så kommer du inte bara ha en nöjd kund garanti som gör att du kan skicka tillbaka din madrass inom 30 dagar och få en full återbetalning, utan om du väljer Zomna så kommer du också att ha en fabriksgaranti som gäller i tio år. Denna långa fabriksgaranti visar hur säkra Zomna är på att de faktiskt erbjuder dig som kund en bäddmadrass som kommer att hålla i flera år. Om du mot förmodan skulle ha några problem med din madrass som är fabriksrelaterade så kan du få en helt ny bäddmadrass utan några extra kostander.