PCM Teknologi

Om du tidigare har haft problem med att du vaknar upp för att du antingen är för varm eller för kall så är du verkligen inte ensam. Det är helt naturligt att din kroppstemperatur ändras under natten men bara för att det är naturligt så betyder inte det att det är mindre irriterande. Om du vill köpa hem en bäddmadrass som faktiskt kommer att hjälpa dig med att få och behålla en jämn och skön kroppstemperatur under hela natten så ska du verkligen ta hjälp av vår hemsida.

När du bestämmer dig för att klicka hem en ny bäddmadrass eller kombimadrass från Zomna så kommer du alltid att få tryckavlastande madrasser där överdraget är tillverkat med hjälp utav en så kallad PCM teknik. Just PCM i denna förkortning står för Phase Change Material. Detta användes först av NASA för att hjälpa astronauter att klara av de extrema temperaturväxlingar som sker ute i rymden.

PCM teknik när det gäller bäddmadrasser är egentligen väldigt enkelt. Det finns miljontals mikrokapslar i detta material som tar upp den överskotts värme som du avger. Denna värme kommer att lagras i materialet så om du sedan skulle bli kallare så kommer den överskotts värme att avges så att du helt enkelt blir varmare igen. Denna PCM teknik, som också kallas för SmartClima av den återförsäljare som vi rekommenderar, är otroligt effektiv och kommer att ge dig en mer behaglig sömn.