Hur köper jag?

Förhoppningsvis så har du nu haft tid att surfa runt på vår hemsida och där kunnat jämföra olika sorters madrasser. Om du äntligen har lyckats bestämma dig för att köpa en kombi- eller en bäddmadrass så kan du hur enkelt som helst klicka dig vidare till zomna.se.

Men du kanske fortfarande inte är helt säker på att det är bäst för dig att köpa en ny madrass via nätet. Det finns såklart alltid risker med att välja en nätbutik men att shoppa på nätet är också otroligt smidigt. Du kan snabbt se precis de produkter som återförsäljaren erbjuder och du behöver inte ens lämna ditt hem. När du väljer att handla av en nätbutik som Zomna så kommer du också att få din nya bäddmadrass till ett billigare pris eftersom att en nätbutik lättare kan ta bort olika mellanhänder och på så vis pressa ner sina priser.

Om du bestämmer dig för att det är dags att shoppa på nätet så surfar du bara in på Zomnas hemsida. Efter att du har hittat den bäddmadrass, kudde eller madrasskydd som du vill köpa så behöver du bara lägga dina produkter i varukorgen. Hos många nätbutiker så är du tvingad till att registrera dig, till exempel med hjälp utav en e-post, men detta behöver du inte alls tänka på om du bestämmer dig för att handla din nya bäddmadrass hos Zomna. Om du bestämmer dig för att klicka hem din nya madrass från nätbutiken Zomna så behöver du aldrig registrera dig för att komma vidare till kassan. Istället så ser du direkt hur mycket du måste betala och sedan är det såklart dags att välja hur du vill betala för dina varor.

Väljer du att handla hos Zomna så har du som kund många olika alternativ när det är dags att betala för din nya bäddmadrass. Du kan till exempel välja att betala med hjälp utav postförskott, med en traditionell faktura eller så kan du alltid delbetala för din nya madrass. Om du istället vill ta hand om utgiften så snabbt som möjligt så kan du såklart också välja att göra en direktbetalning med din internetbank eller använda dig av ditt kort för att slutföra ditt köp.